Paragon

Mašine za press & Seal pošiljke

Awesome Image

PS 35

Mašina za pakovanje dokumenata Press & Seal tehnologijom. Mašina savija dokumenta i pod pritiskom formira pošiljku bez upotrebe koverata.

Dokumenta moraju biti otštampana na posebnom Pres & Seal obrascu. Pošiljka je spemna bez upotrebe tradicionalnih koverata.Tehnologija za uštede

Press & Seal obrasci po ivicama imaju nanešen sloj specijalnog termo stabilnog lepka i ovakvi obrasci se mogu koristiti u laserskom štampaču. Pri velikom pritisku, u press & seal mašini, lepak se spaja i formira sigurnosni spoj. Ovako zalepljena pošiljka je zatvorena i spremna za slanje bez upotrebe koverte čime se ostvaruju uštede u nabavci i skladištenju materijala. Press & Seal tehnologija prestavlja ekonomično rešenje za slanje dokumenata.


Osnovne karakteristike

veoma jednostavna za rukovanje

mašinom se upravlja pomoću dva tastera za pokretanje i zaustavljanje

 • - Jednostavna upotreba
 • - Detekcija duplog materijala
 • - Brojač pošiljaka
 • Produktivnost

  Mašina pakuje brzinom od 3500 dokumenata na sat, eliminišući manuelni rad.

 • Ušteda vremena

  Vaše osoblje se sada može angažovati na produktivnijim zadacima.

 • Isplativa investicija

  Ušteđeno vreme omogućava da se produktivniji zadaci obave brže.


Ostvarite rezultate

Jednostavna za upotrebu i tiha u radu, Paragon PS 35 se uklapa u kancelarijsko okruženje. Odmah po puštanju u rad, možete se posvetiti svom poslu a manuelno pakovanje prepustiti mašini Paragon PS35.Brzina pakovanja 3500 dokumanata / sat. Paragon PS35 savija materijal na sve standardne tipove prevoja: C, Z, V i V-sa smicanjem. Jednostavna upotreba sa samo dva START i STOP tastera.

Paragon Group je internacionalna kompanija koja posluje u 17 zemalja sa globalnim prometom od 857 miliona eura i sa preko 6000 zaposlenih. Inovativnim rešenjima Paragon pomaže svojim klijentima da primenom savremenih tehnologija ostvare prednost na tržištu.

website proizvođača www.pressureseal.co.uk

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni materijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde