O nama

Pakovanje dokumenata - Oprema i usluge

Awesome Image

Dekel

Koristeći savremene tehnologije, uvek sa ciljem smanjenja troškova, Dekel pomaže organizacijama svih veličina da optimizuju poslove proizvodnje dokumenata u fizičkom i elektronskom obliku i da kroz redovnu poštu utvrde odnose sa klijentima i automatizuju poslove otpreme dokumenata.Naš tim

Dekel tim čine visoko motivisani profesionalci posvećeni pronalaženju najboljeg rešenja koje zahteva klijent. Uzimajući u obzir sve strože zahteve za sigurnošću podataka i postojeću infrastrukturu, Dekel tim pomaže klijentima da ostvare ciljeve u području efikasnosti i sigurnosti podataka uvek imajući u vidu smanjenje troškova.


Počeci

2003 Osnivanje

Od osnivanja, Dekel ostvaruje saradnju sa vodećim proizvođačima opreme za štampu i pakovanje. Za većinu partnera, Dekel je ekskluzivni distributer za tržište Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije.

 • - 1989 osnovan je Dekel kao SZR
 • - 1991 Dekel export import
 • - 2003 Dekel doo Beograd
 • AAA Sertifikat

  Poslednjih 5 godina Dekel dobija AAA ocenu za bonitetnu izvrsnost. Samo 2% firmi u Srbiji se godišnje kvalifikuje za ovu ocenu.

 • Pitney Bowes Nagrada

  2011 Dekel je nagrađen dvostrukim prestižnim priznanjem "Award for Outstanding Sales Achivements"

 • ISO

  2017 Dekel je uspešno implementirao ISO sertifikate: 9000, 20000 i 27000.


Dekel Danas

Danas ni jedan savremeni centar za obradu podataka ne može da se zamisli bez nekog od rešenja koja Dekel nudi. Među najvećim klijentima je Elektroprivreda Srbije EPS, koju je Dekel opremio sa 40 mašina za kovertiranje i koje godišnje spakuju 50 miliona računa za el. energiju.Upoznajte nas

Pošaljite poruku i
i zakažite prezentaciju ili
sastanak.

Kontakt

Preuzmite
PDF BrošuruovdePreuzmite
PDF Podatke za identifikacijuovde