Paragon

Mašine za press & Seal pošiljke

Awesome Image

PS2D

Mašina za pakovanje dokumenata Press & Seal tehnologijom. PS2D savija dokumenta i pod pritiskom formira pošiljku bez upotrebe koverata.

Malih dimenzija, PS2D je jednostavna veoma za upotrebu.Tehnologija za uštede

Press & Seal obrasci po ivicama imaju nanešen sloj specijalnog termo stabilnog lepka i ovakvi obrasci se mogu koristiti u laserskom štampaču. Pri velikom pritisku, u press & seal mašini, lepak se spaja i formira sigurnosni spoj. Ovako zalepljena pošiljka je zatvorena i spremna za slanje bez upotrebe koverte čime se ostvaruju uštede u nabavci i skladištenju materijala. Press & Seal tehnologija prestavlja ekonomično rešenje za slanje dokumenata.


Osnovne karakteristike

veoma jednostavna za rukovanje

mašinom se upravlja pomoću jednog tastera za pokretanje i zaustavljanje

 • - Jednostavna upotreba
 • - Detekcija duplog materijala
 • - Detekcija zastoja
 • - Zauzima mali prostor
 • Produktivnost

  Mašina pakuje brzinom od 2000 dokumenata na sat, eliminišući manuelni rad.

 • Sigurnost podataka

  Press & seal tehnologijom ste obezbedili sigurnost podataka na ekonomičan način.

 • Isplativa investicija

  Ušteđeno vreme omogućava da se produktivniji zadaci obave brže.


Ostvarite rezultate

Jednostavna za upotrebu i tiha u radu, Paragon PS2D se uklapa u kancelarijsko okruženje. Odmah po puštanju u rad, možete se se posvetiti svom poslu a manuelno pakovanje prepustiti mašini Paragon PS2D.Brzina pakovanja 2000 dokumanata / sat. Težina 22kg. Kaseta za ulazna dokumenta 150 listova (100gsm). Tipovi prevoja: Z, C, V Dupli i14" smaknuti u Z i C tipu. Obim posla na mesečnom nivou do 20,000. Dimenzije (ŠxDxV): 320 x 390 x 280.

Paragon Group je intenacionalna kompanija koja posluje u 17 zemalja sa globalnim prometom od 857 miliona eura i sa preko 6000 zaposlenih. Inovativnim rešenjima Paragon pomaže svojim klijentima da primenom savremenih tehnologija ostvare prednost na tržištu.

website proizvođača www.pressureseal.co.uk

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku i obezbeđuje rezervne delove i potrošni materijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi na opremi obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde