Naši partneri

i dobavljači, lideri u industriji

Lideri u industrijama za štampu pakovanje i otpremu dokumenata

Sarađujući sa liderima u industriji, Dekel je odabrao partnere koji ispunjavaju najviše kriterijume kvaliteta i pouzdanosti u industriji. Ukupna ponuda Dekela koju čine proizvodi i usluge naših dobavljača predstavlja jedinstvenu ponudu na Srpskom tržištu.

Pitney Bowes Inc. (SAD)

Mašine za kovertiranje za male i srednje organizacije

Sa 99 godina iskustva na tržištu i preko 3000 aktivnih patenata u poštanskoj industriji, Pirney Bowes je lider u tehnologijama za pakovanje dokumenata. Veliki izbor mašina omogućava da se poslovi slanja faktura, opomena i prateće dokumentacije obavljaju brzi i sigurno.

BlueCrest Inc. (SAD)

Produkcione mašine za kovertiranje

Bivše DMT odeljenje Pitney Bowes-a od 2018 posluje pod novim imenom BlueCrest kao novo ime sa velikim iskustvom. Produkcione mašine za pakovanje dokumenata omogućavaju da se obrada velikih količina dokumenata obavlja bez prekida uz najstrože mere sigurnosti podataka i sa naprednim alatima za analizu i izveštavanje.

Riso Kagaku Inc. (Japan)

Inkjet kolor štampači

Štampa dokumenata u punom koloru inkjet tehnologijom omogućava da se transakciona pošta, računi, opomene i sl. obavlja na potpuno drugačiji način u odnosu na tradicionalni način (offset pretštampa + laser varijabila). Riso štampači eliminišu potrebu za nabavkom i skladištenjem pretštampanih obrazaca i omogućavaju da se svaki dokument personalizuje i u izgledu sa ispisom i slikama u boji.

Paragon (UK)

Mašine za press & seal obrasce

Za obradu Press & Seal obrazaca koji omogućavaju da se pošiljke formiraju bez koverata, Paragon nudi nekoliko modela mašina koje zadovoljavaju male kancelarijske potreba pa sve do velikih produkcijskih mašina. Mogućnost In-Line konfiguracija koje su povezane direktno na printer.

Spedo (UK)

Mašine za sečenje obrazaca iz kontinualne forme

Za potrebe obrade kontinualne forme, Spedo nudi precizna i robustna rešenja. Ultra brze i pouzdane mašine za sečenje obrazaca svojom servo tehnologijom predstavljaju novi standard u industriji

Parcel Kiosk (UK)

Vage i uređaji za merenje paketa

Na sve većem tržištu prometa malih i srednjih paketa, Parcel Kiosk nudi moderne i pouzdane uređaje za brzo i tačno merenje težine, i gabarita paketa. Napredni software automatski nudi cenu za destinacije na celom svetu kao i posebne cene za razne kurire.