Riso

ComColor Inkjet štampači

Awesome Image

Riso ComColor GD 9630

Inkjet štampač u punom koloru eliminiše potrebu za predštampanim obrascima i time značajno umanjuje cenu nabavke i skladištenja materijala. Sa brzinom rada od 160 strana / min omogućava da se svi poslovi redovne transakcione štampe kao i vanredne direct mail kampanje obavljau na vreme i bez zastoja.


Zbog hladnog procesa Ink Jet štampe, ostvarena je izuzetno mala potrošnja el. energije dok su odštampana dokumenta nedeformisana jer nisu prošla kroz vrući bubanj. Ovo je veoma važno kod naknadne obrade dokumenta kao što je mašinsko pakovanjeVišestruke Uštede

Potpuno novi koncept štampe

Koristeći Riso ComColor DG9630 u potpunosti menjate način i tehnologiju štampe dokumenata. Sada možete da koristitie običan beli papir za sve poslove bez poručivanja i skladištenja predštampanih obrazaca. Svaka promena u izgledu dokumenta je moguća trenutno bez komplikovane i skupe pripreme i vremena za izradu. DG9630 vam omogućava trennutno izdavanje.

Awesome Image


Isplativa investicija

Riso ComColor FW5230 je idealan štampač za produkciju dokumenata u kancelarijskom i produkcionom okruženju. Veoma tih u radu i sa izuzetno malom potrošnjom el. energije predstavlja jedinsvtenu ponudu na tržištu.Brzina štampe 160 stranica / min. Štampač koristi 5 tonera (CMYK+gray) kapaciteta 1L svaki. Rezolucija štampe: 600 x 600 dpi. Veličina dokumenata: A4 i A3. Brzi skener (opcija) prati rad štampača i omogućava korišćenje uređaja kao brzi MFP koji može da se koristiti u mreži. Veliki broj opcionig feeder-a i komponenti za slaganje papira.

Pravolinijska putanja papira omogućava da se zastoji praktično eliminišu što je i potvrđeno BLI sertifikatom sa testiranom uzorkom od 1 milion otisaka bez zastoja.

Riso Kagaku, proizvođač sa sedištem i proizvodnim pogonima u Japanau, (svaki štampač je Made in Japan) ima dugu tradiciju proizvodnje kvalitetnih zređaja za štampu i reprografju.

website proizvođača www.riso.jp

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni maaterijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde