Pitney Bowes

Mašine za kovertiranje dokumenata

Awesome Image

Relay 5000 / 6000

Mašina za automatsko savijanje i pakovanje dokumenata u koverte. Mogućnost pakovanja različitih dokumenta kao što su računi, opomene, obračuni zarada uz mogućnost dodavanja pratećeg reklamnog materijala.


Relay mašine 5000 / 6000 omogućavaju upotrebu širokog spektra različitog materijala. Napredne funkcije omogućavaju da se koriste različite aplikacije kao što su jednostranična dokumenta, više stranična dokumenta uz dodavanje priloga.jedinstvena platforma

konfiguracija po vašim potrebama

Robustna konstrukcija omogućava pakovanje različitog materijala bez zastoja u radu.

 • - Kolor displej
 • - Automatska podešavanja
 • - Jednostavne intuitivna uputstva
 • - Brzi odabir zadataka
 • Relay 5000

  4200 kov/h, 120k/m
  2 A4 + 1 insert
  A4 u C4 bez savijanja

 • Relay 6000

  4200 kov/h, 200k/m
  4 A4 + 1 insert
  A4 u C4 bez savijanja


Zaštita podataka

Usklađenost sa GDPR

Integritet svake pošiljke se kontroliše barkod oznakama koje omogućavaju da se ceo proces pakovanja obavlja bez grešaka - svaki primalac adrese dobija tačno ona dokumenta koja su mu namenjena. Mogućnost greške je praktično isključena.

Awesome Image


Sigurnost celog procesa

Za razne aplikacije pripreme vaše pošte Relay modeli 5000 / 6000 pouzdanošću i fleksibilnošću predstavljaju idealno rešenje. Podaci vaših klijenata su sigurno spakovani i ceo proces je usklađen sa GDPR direktivom.Brzina pakovanja 4200 dokumanata /h. Relay 5000 / 6000 ima tri kasete za dokumenta a opciono mogu se dodati još dva modula sa po dva feeder-a. Mogućnost pakovanja i reklamnog materijala kao što su flajeri, povratni koverat ili brošure. Mašina pakuje u koverat u standardu DL, C6/5, American, C5 i C4.

Pitney Bowes proizvođač sa sedištem Sjedinjenim Američkim Državama i sa 99 godišnjim iskustvom i sa preko 3000 patenata u poštanskoj industriji.

website proizvođača www.pb.com

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni maaterijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde