Paragon

Mašine za press & Seal pošiljke

Paragon PS 300

Paragon PS 300

Mašina za pakovanje dokumenata Press & Seal tehnologijom. Paragon PS 300 savija dokumenta i pod pritiskom formira pošiljku od samog dokumenta - bez upotrebe koverata. Dokumenta moraju biti odštampana na posebnom Pres & Seal obrascu. Pošiljka je spremna bez upotrebe tradicionalnih koverata.


robusna konstrukcija

Izuzetno kvalitetna izrada

Mašina je izrađena od najkvalitetnijih materijala, namenjena je za heavy dutu režim rada

 • - Start i Stop tasteri
 • - Kontrola brzine rada
 • - Digitalni brojač
 • - Traka za slaganje spakovanih pošiljaka
 • Produktivnost

  9000 pošiljaka/h
  Kaseta za dokumenta
  500 listova

 • Aplikacije

  Obračun zarada
  Fakture
  PIN - Kod obrasci
  Obaveštenja


Zaštita podataka

Uskladite poslovanje sa GDPR direktivom

Specijalni Press & Seal obrazac ima po ivicama nanešen termo - stabilni lepak koji omogućava bezbednu upotrebu običnih laserskih štampača. Paragon PS 300 savija odštampana dokumenta i pod mehaničkim pritiskom formira pošiljku. Ovako zalepljena pošiljka je bezbedna u transportu i može se otvoriti cepanjem po perforaciji.

Awesome Image


Jednostavna za upotrebu

Mašina Paragon PS 300 je robusne konstrukcije i veoma jednostavna za upotrebu, lako se uklapa u kancelarijsko okruženje i predstavlja veliku pomoć prilikom obračuna zarada ili sigurnog slanja raznih dokumenata. Eliminacijom koverata oslobađa se prostor za skladištenje dok ceo proces pripreme pošiljaka postaje jednostavniji.Brzina pakovanja 9000 dokumenata / sat. Kapacitet kasete za dokumenata: 500 listova. Mogućnost savijanja na sve standardne tipove prevoja: C, Z v i W kao i smaknuti V - za pošiljke sa povratnicom.

Paragon Group je internacionalna kompanija koja posluje u 17 zemalja sa globalnim prometom od 857 miliona eura i sa preko 6000 zaposlenih. Inovativnim rešenjima Paragon pomaže svojim klijentima da primenom savremenih tehnologija ostvare prednost na tržištu.

website proizvođača www.pressureseal.co.uk

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni materijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde