Software

Rešenja za štampu transakcionih dokumenata

Awesome Image
Awesome Image

automatizacija poslovnie komunikacije

Komunikacija sa vašim klijentima je izuzetno važna za stabilnost i razvoj posla. Iskoristite vašu transakcionu poštu, račune, opomene, specifikacije i ostla dokumenta kao način za komunikaciju.

Marketing i prodaja se jako trude da izgrade dragocene odnose sa klijentima kroz interakciju sa klijentima kako bi njihova vernost bila veća. Učinite da se svaka transakcija pretvori u komunikaciju. Pružite vašim klijentima jedinsveno iskustvo sa relevantnom na-zahtev personalizovanom i inteaktivnom komunikacijom koju isporučujete preko različitih: digitalnih i fizičkih kanala.

Iskoristite maksimum sopstvenih resursa

IT i Operacije se stalno bore sa kašnjenjem, greškama i velikim troškovima. Iskoristite maksimalno svoje resurse rešenjem koje premošćuje sisteme i automatizuje poslovne procese i rutinse zadatke.

 • OL najveći broj
  instalacija u idustriji
 • Enterprise level
  tehnologija za srednja preduzeća
 • Jednostavna
  Implementacija
 • Pametna Potvrda o
  Uručenju
 • objedinjena fizčka i
  digitalna komunikacija
 • inteligentna file-based
  obrada pošiljaka
Awesome Image

od ponude do naplate

Odeljenja za finansije i administraciju se bore za brzu redovnu naplatu. Ubrzajte ove procese tako što ćete smanjiti zastoje na svakom koraku od ponude do naplate. Uspostavite jednostavni postpak za vaše klijente koristeći automatsku multi-kanalnu komunikaciu kako bi ubrzali i pojednstavili naplatu.

 • - Sortiranje baza podataka
 • - Uslovno dodavanje poruka
 • - Kompozicija dokumenata
 • - Fička i digitalna komunikacija

Rešenje

Objedinite poslovnu komunikaciju i unapredite odnose sa klinetima.

Zaštita podataka je izuzetno važan aspekt svakog poslovanja. Bilo da su u pitanju podaci vaših klijenata ili interni podaci vaše organizacije, čuvanje ličnih podataka prestavlja izazov.

Objectif Lune pruža mogućnost da se obrada podataka obavlja uz sve mere sigurnosti koje sprovodi vaša organitacija. Jedan od načina da se obrda dokumenata obavlja uz maksimalnu zaštitu je i File Based obrada koja uz pomoć kontolnog fajla obezbeđuje 100% integritet svake pošiljke.

Koristeći adekvatno rešenje, vaša ogranizacija postaje efikasnija. Procesi su automatizovani a vreme za konsolidaciju podataka i presek stanja su svedeni na minimum.

Objectif Lune predstavlja dobru investiciju.

Za sve projekte Dekel obezbeđuje podršku u smislu izrade rešenja i konsultacija.

Takođe, obezbeđena je i direktna podrška proizvođača.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš IT
inžinjer.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde