BlueCrest

Mašine za produkciono kovertiranje dokumenata

Awesome Image

MPS - MailStream Productivity Series

Mašina za automatsko savijanje i pakovanje dokumenata u koverte namenjena zahtevnim apliakcijama. Mogućnost pakovanja različitih dokumenta kao što su računi, opomene, obračuni zarada uz mogućnost dodavanja pratećeg reklamnog materijala.


MPS omogućava upotrebu širokog spektra različitog materijala. Napredne funkcije omogućavaju da se koriste različite aplikacije kao što su jednostranična i više-stranična dokumenta uz dodavanje priloga. Pakovanje dokumenata iz kontinualne forme kao i cut sheet listovaModularna platforma

konfiguracija po vašim potrebama

Robustna konstrukcija omogućava pakovanje različitog materijala bez zastoja u radu.

 • - DirectConnect™ kontolni sistem
 • - Automatsko podešavanje prevoja
 • - Jednostavne intuitivna uputstva
 • - Brzi odabir zadataka
 • MPS

  Brzina pakovanja do 26,000 kov/h
  DL, C6/5 i C5 koverte
  Integracija štampača za koverte

 • Automatski setup

  MPS je namenjen naj zahtevnijim produkcionim okruženjima
  bez kompromisa u integritetu


Zaštita podataka

FileBased obrada

Integritet svakog lista dokumenta se kontroliše barkod oznakama koje se upoređuju sa kontrolnim MRDF fajlom. Ceo proces pakovanja obavlja bez grešaka - svaki primalac adrese dobija tačno ona dokumenta koja su mu namenjena. Mogućnost greške je praktično isključena.

Awesome Image


Sigurnost celog procesa

Za razne aplikacije pripreme vaše pošte, mašina MPS pouzdanošću i fleksibilnošću predstavlja idealno rešenje. Vaša dokumenta su sigurno spakovana i ceo proces je usklađen sa GDPR direktivom.


Brzina pakovanja 26,000 dokumanata /h. MPS ubacuje dokumenta brzinom od 30,000 ili 50,000 ili 70,000 listova na sat i može imati 16 ulagača za priloge. Mogućnost pakovanja i reklamnog materijala kao što su flajeri, povratni koverat ili brošure. Mašina pakuje u koverat u standardu DL, C6/5, American i C5.

BlueCrest proizvođač sa sedištem Sjedinjenim Američkim Državama sa 99 godišnjim iskustvom i sa preko 3,000 patenata u poštanskoj industriji.

website proizvođača www.bluecrestinc.com

Dekel pruža kompletnu tehničku podršku, obezbeđuje rezervne delove i potrošni materijal. Obučeni i sertifikovani serviseri, u skladu sa zahtevima korisnika, izlaze na teren i obezbeđuju da se svi poslovi klijenta obavljaju bez zastoja.

Zakažite prezentaciju

Pošaljite poruku i
kontaktiraće vas naš specijalizovani
prodavac.

Kontakt

Preuzmite
PDF Brošuruovde