DEKEL d.o.o.
Maleška 34
11000 Beograd SERBIA

T. + 38 1 11 339-01-63
F. + 38 1 11 339-00-07
PIB 103040675
 
 
Dekel nudi opremu i software za pakovanje dokumenata i pruža usluge održavanja. Integrišući najnovije tehnologije i koristeći ogromno iskustvo svojih partnera, Dekel uspešno primenjuje proverena rešenja koja su uvek u interesu smanjenja troškova i povećanja produktivnosti svojih klijenata.
 

Dekel je osnovan 1989 godine kao firma za tehničku podršku i održavanje opreme koja obrađuje dokumenta kao što su obrasci iz besprekidne trake u Fan-Fold formatu. Među prvim kljentima su bili: filijale SDK, Poreska Uprava, Genralštab SSNO, kao i drugi klijenti kojima je bila potrebna profesionalna podrška.

1991. godine Dekel postaje Export Import preduzeće koje uvozi i isporučuje opremu za računske centre u regionu.

Od 2003 godine, Dekel posluje kao d.o.o. i sarađuje sa najvećim dobavljačima u industriji. Pitney Bowes, Paragon, FlexSystems i Spedo su proizvođači koji su u Dekelu prepoznali pouzdanog partnera i poverili poslovanje u regionu: Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Na ovim tržištima Dekel ima status eksklizivnog distributera.

Dekel Katalog opreme i usluga 2018.Pdf
Dekel Katalog
(795 KB)
 
  Dekel Partneri
 


Danas ni jedan savremeni centar za obradu podataka ili printing centar ne može da se zamisli bez nekog od rešenja koje nudi Dekel.

Među najvećim klijentima je EPS - Elektroprivreda Srbije koju je Dekel opremio sa 40+ mašina za kovertiranje koje godišnje spakuju 50 miliona računa za električnu energiju. Spisak svih klijenata možete videti ovde.

Dekel je 2011. godine dobio prestižno Pitney Bowes priznanje za izvanredan uspeh u poslovanju Award for outstanding sales achivements a 2014., 2015. i 2016 je rangiran najvišom AAA ocenom za bonitet. Dekel je stalni član Američke privredne komore i redovan učesnik na konferencijama Technobank i Infotech gde promoviše tehnologije koje unapređuju poslovanje.


 
 


Podaci za identifikaciju su na Kontakt stranici OVDE.

 

Početna stranica
Kovertir mašine
Press & Seal
Embozeri
Folderi i sekači
Tehnička podrška
 
 
 
O nama
Partneri
Lista klijenata
Kontakt

 
 
   

Dekel.com
       
011 339 01 63 Stampači O nama
kontakt@dekel.com    
    Mašine za kovertiranje Klijenti
kancelarije i showroom    
  Maleška 34, Beograd Mašine za Press & Seal Tehnička podrška
poslovno sedište    
  Bulevar despota Stefana 79, Beograd Uslužna štampa i kovertiranje