DI200
DI380
DI425
DI500
DI600
DI900
DI950

DI875
DI4080/DI4100
DI6080/DI6100
Rival Productivity
Mailstream Evolution
MPS
API
Direct Connect™

Mailstream Evolution™ Dizajniran za fleksibilnost. U mnogim centrima za pakovanje uspešnost zavisi od mogućnosti obrade najrazličitijeg materijala i u različlitoj formi: pojedinačni listovi ili dokumenta u kontinualnoj formi. Različiti tipovi barkod-a na različitim pozicijama na stranicama. Takođe, potrebe za kovertama od DL formatra pa do C4 koverta koji pmogućava pakovanje velikog broja listova bez savijanja. Pitney Bowes Mailstream Evolution omogućava obradu ovakvih aplikacija u jednoj platformi.

Pitney Bowes Mailstream Evolution je poslednja generacija uspešnog FPS Split Drive insertera koji je instaliran na preko 1,500 lokacija u poslednjih pet godina.
  • Fleksibilnost u obradi materijala
    Mailstream Evolution sistem koristi Direct Connect operativni sistem - tehnologiju koja pruža optimalnu kontrolu i mogućnost korišćenja visrtuelno svake simbologije. Ukoliko imate potrebu da obrađujete materijal bez oznaka, na raspolaganju je Pitney Bowes Production Intelligence software koji identifikuje i evidentira materijal koji se pakuje.
  • Obrada DL i C4 koverata
    Sada možete koristiti koverte u veličibnama od DL do C4 na jednoj mašini.
  • Robustni dizajn
    Konstruisana za konstane performabnse, Maistream Evolution sistem se prilagođava materijalu ubrzavajući ili usporavajući kretanje materijala kako bi se obezbedila kontinualna obrada.

DI200 Pdf
Mailstream Evolution
(162 KB)


Mailstream Evolution™ Inserting system
produktivnost
12,000 kov/h
 


Obezbeđen servis u garantnom i vangarantnom periodu kao i ugovorno održavanje. Za više informacija o servisu kliknite ovde


Pitney Bowes je vodeći svetski proizvođač opreme za document management. Sa kapitalom od 5,6 milijarde USD i sa svojim tehnološkim rešenjima, Pitney Bowes pomaže organizacijama svih veličina da primenom tehnologija integrisane pošte smanje troškove, povećaju produktivnost i utvrde odnose sa klijentima. Kompanijsko 80 godišnje tehnološko liderstvo proizvelo je mnoge inovacije u poštanskoj industriji. Sa više od 3,500 aktivnih patenata, Pitney Bowes nudi i software-ska rešenja i konsultantske usluge.
www.pb.com

Početna stranica
Kovertir mašine
Press & Seal
Embozeri
Folderi i sekači
Tehnička podrška
 
 
 
O nama
Partneri
Lista klijenata
Kontakt

 
 
   

Dekel.com
       
011 339 01 63 Stampači O nama
kontakt@dekel.com    
    Mašine za kovertiranje Klijenti
kancelarije i showroom    
  Maleška 34, Beograd Mašine za Press & Seal Tehnička podrška
poslovno sedište    
  Bulevar despota Stefana 79, Beograd Uslužna štampa i kovertiranje